Al meer dan 10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar technologie-vooruitstrevende oplossingen.

Alleen bedrijven die toegewijd zijn, en zich volledig blijven richten op één kernactiviteit, zijn succesvol. Gene IT Solutions richt zich al meer dan 10 jaar op IT beheer voor het MKB in Nederland. Daardoor is Gene IT Solutions de strategische partner die zorgt voor de continuïteit en technologische voorsprong bij veel organisaties.

Gene IT Solutions gelooft dat iedere organisatie één aanspreekpunt moet hebben voor alle ICT-zaken om zo de organisatie en haar medewerkers te ontzorgen. Naast het ontzorgende karakter vinden wij het nog veel belangrijker om met organisaties mee te denken over de doelstellingen en hoe ICT-oplossingen daar een fundamentele rol in kunnen spelen.

Unieke mensen, kennis en ervaring.

Bij Gene IT Solutions tref je enkel unieke mensen aan met een diepgaande kennis van het vakgebied een een breed scala aan ervaring in de ICT. Zo zijn onze teams van multidisciplinaire ICT’ers.

Geweldige klanten en prachtige projecten.

Onze klanten behoren tot middelgrote ondernemingen in Nederland met 50 tot 1500 werkplekken. Voor deze organisaties beheren wij netwerken, servers en werkplekken en ondersteunen alle medewerkers van deze organisaties 24/7.